Tidbits and snippets of a photographic life

Blogg

Studio updates.

På vei opp til Gaustatoppen

Gaustatoppen (17).jpg

Flott natur!

På vei opp til Gaustatoppen og en million bilder underveis, og vi gikk i kø opp og ned!


Dette må bli et todelt blogginnlegg, først her nå veien opp og så etterpå kommer vi til toppen. 

 Man starter nede i dalen hvor det er sauer, det er grønt og fint, og så går man opp i ura. Bokstavelig talt. Største steinura jeg noen gang har sett, Gaustatoppen. Det var som å gå i en maurtue, så mye mennesker var det der denne dagen. Noen jogget oppover (!), noen gikk i sandaler, andre i turtøy og noen med bikkja og noen med besteforeldre. 

Hvor lang tid brukte dere opp til toppen?

Jeg har registrert at det er så mange som er så innmari opptatt av tiden brukt opp eller ned på slike turer. Når jeg ble spurt om hvor lang tid vi brukte så måtte jeg svare ærlig, det vet jeg ikke. Det var ikke noe race for mitt vedkommende. Jeg var på tur. Ville se landskapet, ta bilder og ha tid til å snu meg på veien og se nedover og utover. 
Må alt være en konkurranse? Kjappest opp? Sterkest i beina?

Veien er målet - ikke tiden!

Gaustatoppen (28).jpg
Gaustatoppen (19).jpg
Gaustatoppen (16).jpg
Gaustatoppen (20).jpg
Gaustatoppen (23).jpg
Gaustatoppen (24).jpg
Gaustatoppen (25).jpg
Gaustatoppen (26).jpg
Gaustatoppen (21).jpg
Gaustatoppen (27).jpg
 En pust i bakken må til underveis...

En pust i bakken må til underveis...

 Der oppe i det fjernet.. der er målet, men underveis er vi ... og landskapet endrer seg brått

Der oppe i det fjernet.. der er målet, men underveis er vi ... og landskapet endrer seg brått

Gaustatoppen (36).jpg
Gaustatoppen (34).jpg
Gaustatoppen (35).jpg

Flere bilder fra videre opp og til topps kommer i neste innlegg. 
Bildene er en blanding av mine og av min mann sine.