Tidbits and snippets of a photographic life

Blogg

Studio updates.

Det var en koselig kveld ved utepeisen med nogo attåt

Tanker rundt utepeisen mens pølsene stekte og måkene fløy nysjerrige rundt oss

hyttehøst (17).jpg

Midt i tjukkeste januarvinteren så kommer jeg med bilder fra høsten!
Ja jeg vet jeg er bakvendt. Jeg gjør ting som jeg vil og er ikke i sesong. Det har jeg sjelden vært.

For mange er fotografering "ferskvare" og de legger ut dagsferske/ukesferske bilder.
Jeg har veldig lenge vært av den typen som må la bildene modnes litt før jeg gjør noe med de.
De må ligge litt der i katalogen,  glemmes litt, gjemmes litt og så ...

Slik er det med disse bildene her fra en høstfredag vi reiste ut på hytta.

Det er jo helt fantastisk å kunne spise middagen sin ute i frisk luft, foran utepeisen. Dekke opp bordet med gode pølser, lomper, brød, rekesalat, løk, ketchup, sennep og så videre. Alt hva du liker og begjærer.  En øl og en akevitt ble det også. Det var jo en fredag kveld og vi hadde akkurat kommet på hytta etter endt arbeidsuke.
Vi syntes vi fortjente det!

Når jeg ser på bildene nå så tenker jeg at det var en fin høst vi hadde.
Mange fine kvelder og ikke minst fikk vi flere herlige turer ut i skog og mark for å plukke sopp.
 

hyttehøst (11).jpg

Sola som sakte gikk ned mens vi koste oss.
Flammene som blafret. Du vet du blir helt salig av å se på de... 

hyttehøst (8).jpg
hyttehøst (16).jpg
hyttehøst (18).jpg
hyttehøst (19).jpg
hyttehøst (20).jpg
pølse.jpg
pølsebordet.jpg
 Vi benyttet litt tid til å sjekke ut denne boka her som han fikk i julegave fra jobben for mange år siden. Mat i det fri. Til påske har jeg tenkt å prøve meg på en av dessertene i boka her, nemlig epler stekt på bål, uthulet med litt smør, sukker og kanel i. 

Vi benyttet litt tid til å sjekke ut denne boka her som han fikk i julegave fra jobben for mange år siden. Mat i det fri. Til påske har jeg tenkt å prøve meg på en av dessertene i boka her, nemlig epler stekt på bål, uthulet med litt smør, sukker og kanel i. 

hyttehøst (12).jpg
 Flere spennende oppskrifter og tips i boka... 

Flere spennende oppskrifter og tips i boka...