Tidbits and snippets of a photographic life

Blogg

Studio updates.

Å rusle rundt i småbyene på Kreta

panormos 00-18.jpg

Ingenting er vel koseligere enn det?!

Opp og ned gatelangs. Inn et lite smug for å se, ut igjen. Hit og dit.
Spise gelato (Rethymnon), sitte på liten restaurant inneklemt i et smalt smug hvor underholdningen er diverse fuglebur med kanarifugler som synger så vakkert. Se på hva de selger av lokal keramikk, svamper, magneter og ikke minst oliventreprodukter.
Artige turist t-skjorter med  Keep calm and drink raki (undertegnede er guilty as charged hehe). Smake på lokal vin eller brennevin i en butikk. Hoi som den reiv i tenna! hahaha...

Ferielivet er herlig!

panormos3-12.jpg
panormos3-10.jpg
panormos 00-23.jpg
panormos 00-24.jpg
panormos 00-12.jpg
panormo010-3.jpg
panormos 00-15.jpg
Kreta sommerferie (2).jpg
panormos3-6.jpg
panormos3-7.jpg
panormos3-8.jpg
panormos 00-20.jpg

Byer verdt et besøk:

Rethymnon: Kretas tredje største by (altså ingen småby), med historie fra venetisk tid (besøk det store forte). Trange gater med masse butikker og boder. Kjøp gelato og rusle rundt i byen. Reisetid ca 1 time fra Chania.

Margerites: Liten landsby/by ca 30 km sør øst for Rethymnon kjent for keramikk. Det er keramikkverksteder og utsalg overalt her.

Balì på Kreta: En av Kretas minste turiststeder. Liten by som ligger i en bukt mellom Heraklion og Rethymnon. Du kjører mot Heraklion og så er det ned fra hovedveien (på venstre side). Det går også båtturer hit fra Rethymnon. Tips: Prøv en av de tropiske strandbarene. Herlig!

Kreta sommerferie (41).jpg
Kreta sommerferie (38).jpg
 Så blått... så intenst blått!

Så blått... så intenst blått!